ANMÄLAN NYBÖRJARINTAG

Den 18 augusti kör vi igång en ny termin och ni är nu välkomna att anmäla ert intresse. Vi har en prova-på period på två veckor då du får testa 2 pass gratis, däremot så har vi har ett max på 30 personer som kan träna i Steg 1 och det gäller först till kvarn att köpa träningskort så tveka inte för länge.

Som tränande hos oss har man tillgång till ett mindre gym där man kan bygga upp styrkan för thaiboxningen. Man får vara med på passen som heter Fightfys, säckpass, mittspass och Yoga. Vi erbjuder även morgonpass för de som är intresserade av detta.

Barngrupperna startar den 22 augusti och tränar på lördagar och för närvarande är de uppdelade i 2 grupper. 7-9år samt 10-12år.

Ungdomsgruppen startar den 19 augusti och har 2-3 träningar i veckan beroende på vilken nivå man är på.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Grupp (VÄLJ GRUPP)

Ditt meddelande