Barngruppen: 
Halmstad Muay Thai erbjuder barnträning i form av thaiboxningsträning för barn mellan 7 och 12 år. Målet är att barnen ska se träningen som en naturlig och självklar del av livet. Att hitta tjusningen och glädjen i fysisk aktivitet samt att få uppleva tillfredsställelsen i att bli fysisk trött. Träningen är lekfull men disciplinerad och innehåller olika delar av kampsportsträning men också koordination-, smidighets-,  konditions- och balansövningar. Vårt mål är att ge ditt barn bättre motorik, kondition, självkänsla och trygghet. Vårt mantra är ”Det vi lär oss i träningslokalen stannar i träningslokalen”. Det är inte OK att använda dessa kunskaper utanför träningslokalen.

Ungdomsgruppen:
Till ungdomsgruppen välkomnar vi ungdomar från 12-15år. Träningen sker under lite mer lekfulla former, samtidigt som ungdomarna lär sig vikten av ödmjukhet och disciplin. Precis som för barngruppen blandar vi den rena thaiboxningsträningen med andra övningar som främjar koordination, balans och smidighetsträning.
De ungdomar som vill tävla kan i åldern 10- 15 år deltaga i diplomthaiboxning, medan de äldre ungdomarna tävlar i särskild juniorklass.

Nybörjare:
Du är helt grön och har inte tränat thaiboxning förut. Här får du lära dig grunderna i muaythai samt utveckla kroppen med balans, styrka och koordination. Svettigt och roligt!

Utrustning: Oömma kläder, gärna shorts, egna handskar och vattenflaska

Steg 2:
Hit kommer de som känner att de vill fördjupa sin kunskap inom thaiboxning som sport. Alltså, vi tränar man på allt som har med thaiboxning att göra. Clinch kommer in här, tekniker på varandra och även sparring.
 
Utrustning: Krav är full utrustning.
 

Steg 3: 
Hit kommer man när man då ledarna anser att man kvalificerar sig för att träna med denna grupp. Detta är en grupp där intensiteten är hög och där vi är fokuserade till max på att lära oss thaiboxning för match, ett visst krav på närvaro finns.

 

Fightfys:
Ett svettigt pass som fokuserar mer på att du ska bli trött än att din teknik. Perfekt för dig som bara vill träna av dig eller för dig som vill träna upp din fys inför match.

Yoga:
Ett yogapass anpassat till att göra dig till en smidigare thaiboxare.