Barngruppen: 

Halmstad Muay Thai erbjuder barnträning i form av thaiboxningsträning för barn mellan 7 och 12 år. Målet är att barnen ska se träningen som en naturlig och självklar del av livet. Att hitta tjusningen och glädjen i fysisk aktivitet samt att få uppleva tillfredsställelsen i att bli fysisk trött. Träningen är lekfull men disciplinerad och innehåller olika delar av kampsportsträning men också koordination-, smidighets-,  konditions- och balansövningar. Vårt mål är att ge ditt barn bättre motorik, kondition, självkänsla och trygghet. Vårt mantra är ”Det vi lär oss i träningslokalen stannar i träningslokalen”. Det är inte OK att använda dessa kunskaper utanför träningslokalen.

Ungdomsgruppen:

Till ungdomsgruppen välkomnar vi ungdomar från 12-15år. Träningen sker under lite mer lekfulla former, samtidigt som ungdomarna lär sig vikten av ödmjukhet och disciplin. Precis som för barngruppen blandar vi den rena thaiboxningsträningen med andra övningar som främjar koordination, balans och smidighetsträning.
De ungdomar som vill tävla kan i åldern 10- 15 år deltaga i diplomthaiboxning, medan de äldre ungdomarna tävlar i särskild juniorklass.

Steg 1:

Du är helt grön och har inte tränat thaiboxning förut. Här får du lära dig grunderna i muaythai samt utveckla kroppen med balans, styrka och koordination. Svettigt och roligt!

Utrustning: Oömma kläder, gärna shorts och vattenflaska. Handskar kan du låna men vi rekommenderar att du på sikt köper egna och kanske lindor. Prata med en instruktör för tips!

Steg 2:

Du har kört vår grundkurs (Steg 1) och går nu vidare. Träningen blir lite mer avancerad och tempot högre. Då du har full utrustning kommer vi kunna köra tekniker på varandra, obs! ej sparring!

Utrustning: Som Steg 1 men nu vill vi att du skaffar sparringhandskar (12-14oz för damer och 14-16oz för herrar), benskydd av thaimodell, tandskydd, samt suspensoar.

Steg 3: 

Du har kanske tränat några terminer och är mer avancerad. Du vill utvecklas tekniskt och även testa på tekniksparring. Tempot ökar ytterligare. När man tränar i Steg 3 kan man gå D-klassmatcher vid tränarens godkännande.

Utrustning: Som steg 2 dvs full sparringutrustning.

Next generation: 

Du har en vilja att tävla och vi anser att du har kommit till den tekniska nivån att du kan vara med och sparras. Detta pass är för att hjälpa dig att nå dina första mål som tävlande inom sporten.

Elit:

Här tränar de som tävlar eller har tävlat på hög nivå eller är instruktörer på klubben. Det är huvudtränarna som bestämmer vilka i klubben som tränar i denna grupp.

Thaifys: 

Ett svettigt pass som fokuserar mer på att du ska bli trött än att din teknik. Perfekt för dig som bara vill träna av dig eller för dig som vill träna upp din fys inför match.

Tjejpass: 

På detta pass tränar klubbens tjejer tillsammans.

Yoga:

Ett yogapass anpassat till att göra dig till en smidigare thaiboxare.