ANMÄLAN NYBÖRJARINTAG

Den 15 januari i kör vi igång en ny termin och ni är nu välkomna att anmäla er hit. Alla som anmäler kommer att få testa. Det kommer ett mail veckan innan terminen startar med information om träningen och schema.  Vi har en prova-på period på två veckor då du får testa 2 pass gratis, däremot så har vi har ett max på 40 personer som kan träna i Steg 1 och det gäller först till kvarn att köpa träningskort så tveka inte för länge.

Som tränande hos oss har man tillgång till ett mindre gym där man kan bygga upp styrkan för thaiboxningen. Man får vara med på passen som heter Fightfys, Yoga samt morgonpassen för de som är intresserade av detta.

Barngrupperna startar den 13 januari och tränar på lördagar och för närvarande är de uppdelade i 3 grupper. En ny grupp för alla nya sedan två grupper:  7-9år samt 10-12år.

Ungdomsgruppen startar den 15 januari och har 2-3 träningar i veckan beroende på vilken nivå man är på.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Grupp (VÄLJ GRUPP)

    Ditt meddelande