RENE BON COSTA

En stor hjälte! Är med som hjälptränare på i stort sett alla elit- och tävlingspass. Håller mitts åt de som ska tävla morgon, middag och kväll. Rene har över 220 a-lagsmatcher för HKDrott i elitserien , Europacupen och cupvinnarcupen! 2SM-guld och 2 silver inne och 1guld i ute SM. Tränat/coachat Drotts damlag i 6år i div1 och 2, har högre tränarutbildning från Bosön 94-95 och Gick en d-match i thaiboxning som 41åring. En eldsjäl för de tävlande!

JOHAN HERÖ

Har fina meriter som fighter med SM-guld, NM-guld och Europacup silver. Lägg därtill en gedigen kunskap om kroppen, kost och träning och ni hittar anledningen till att Johan numera benämns som huvudtränare för Halmstad Muay Thai.

ERIK BENGTSSON

SM och NM Guld 2008 som fighter. Som någon sa, kanske den sämsta fightern som någonsin bestämt sig för att vinna SM och lyckas.
Har varit tränare i HMT sedan 2002 och har sedan 2009 enbart inriktat sig på att coacha.
Tränare för Elit- och tävlingsgruppen men också det övergripande ansvaret för träningen i Halmstad Muay Thai.

BJÖRN JOHANSSON

SM guld i K-1 2011
Startade sin aktiva karriär 2004 i HMT men har sedan varit ett par år i Malmö och Stockholm innan han flyttade tillbaka till Halmstad 2013. Är tränare i Elit- och tävlingsgruppen där han är känd för att hålla fysiskt ansträngande pass på onsdagar.

ADEL EKVALL

Jag heter Adel Ekvall Halila och har tränat thaiboxning i 11 år. Jag har varit tränare i 9 eller 10 utav de åren. Jag gillar verkligen att lära ut thaiboxningen i enkla konkreta former, men även i abstrakta, personliga och livs-parallella sådana. Med det menar jag att man kan utvecklas och lära sig mycket om sig själv i denna sporten, därför tränar jag. Utöver det pluggar och jobbar jag.

KIM DAHLGREN

Heter Kim Dahlgren är 29 år. Born and raised Halmdtadbo. Jobbar som fibertekniker och i stort sätt all fritid jag har lägger jag antingen på att träna eller lära ut thaiboxning. Och om jag skulle få någon liten lucka över så blir det att skruva med och köra bilar. Började träna thaiboxning 2009 för att komma i form men blev så mycket mer och är nu den största delen av mitt liv.

SOFIA TORSTENSSON

MARTIN DAL MOLIN

AMANDA RASMUSSON

DANIEL NEBORG

MELVIN LINDSTRÖM

ANNELIE ANDERSSON

IDAH COLLIN

Med ett förflutet som isprinsessa kom hon till Halmstad Muay Thai 2007.
 
 
 

ANDREAS GARDASEVIC

Hej jag heter Andreas jag gillar att thaiboxas, äta god mat och gå långa månskenskenspromenader på stranden. Min favoritfärg är grön och min tur siffra är 8.
Är före detta jägarsoldat och i grunden boxare men omskolad till thaiboxare.
Nog om mig mer om dig, vi ses…..
-”Remember, kindness is free, sprinkle That shit everywhere.”

KEVIN TRINH

Hej! Mitt namn är Kevin Trinh och jag är 26 år gammal. Jobbar inom Försvarsmakten på heltid och tränar i Elitgruppen.
Hård men rättvis tränare med en släng av humor som passar de flesta. Viktigt under mina passa: disciplin, respekt och utveckling.
Vi ses på klubben!

MARCUS LILJEDORFF

Är klubbens filosof och tänkare. Utvecklar sig hela tiden som fighter genom att analysera sina matcher, på detta sätt utvecklas han också som coach och har lätt för att ta till sig och vidarebefordra ny kunskap.

BENNY BOTEGÅRD

Mister OneLiner. En av klubbens grundare och under många år huvudtränare. Hans meriter som coach går knappt att få räkna upp. Har varit delaktig i nästan alla SM-guld som klubben plockat hem. Bor numera i Oslo men försöker komma ”hem” och hålla träningar så ofta det går.
”Hade det inte varit så mörkt, hade det fan varit ljust”

MARCUS WELINDER

Född och uppvuxen i Vinslöv, egentligen kunde vi stoppat där men lite mer info är väl ändå bra att få. Kom till Halmstad Muay Thai 2004 och har sedan dess hunnit med ett antal fighter däribland en meriterande seger över Janne Ollonen. En uppskattad tränare för Elit- och tävlingsgruppen samt en engagerad mittshållare/fystränare för Magnus Andersson, Marcus Liljedorff m.fl kl 05.30 på mornarna.

Våra sponsorer